GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a)Evet, organlarımı bağışlayacağım b)Hayır, organlarımı bağışlamıyacağım c)Bilmiyorum , kararsızım[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a)evet düşünüyorum.[signature][hline]I Only Die For This Woman
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 d)bazılarını bağışlarım, bazılarıda bana kalsın[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a, Ama ailem isterse..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 e)öldukten sora ailem karar versin[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 c) ayrıca bokunu çıkarmasak ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 f) baba ben organlarımı paylaşamam ne biliyim bana ters.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a) böcekler yiyeceğine birinin canını kurtarsın[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 z)dini olarak işin içine sokmadan,(A)... hehe ama bir bisikletcinin ölümü acı olur genellikle ;) Yani 60 KM hızla XCombo İmpact alırsam jiletle kazınacak durumdayken kim ne yapacak organı...heh.. A... Birileri hayat bulsun..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Evrenin döngüsü için bakteriler biz cesetlerimizi yemesi gerekio. Bknz:L-1 Bio kitabı.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu soru öldükten sonra sorulsa cevap vermesi çok daha kolay olur
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 AAAAAAAAAAAAAA[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Hepsini bağışlarım, ama büyük ihtimalle akciğerim karaciğerim ve böbreklerim kullanılamayacak durumda olduğu için pek bir işe yaramaz hehe.[signature][hline]Bıdı?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Epxmadcat, 09 Mayıs 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Evrenin döngüsü için bakteriler biz cesetlerimizi yemesi gerekio. Bknz:L-1 Bio kitabı. Benim cesedimi yemeselerde olur merak etme.[signature][hline]Bıdı?
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 uygun şekilde ölürsem alsınlar tepe tepe kullansınlar... belki kendi hayatımda bulamadığım aşkı başka bir vücudta hissedebilirim.. :')[signature][hline]sadece ölüm ...
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bence herkesin yapması gereken birşey...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 odchu bakıs acını chok sewdım hocam :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 09 Mayıs 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben baaşladım bile[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 -a- ölünce bi işime yaramayacaklar nasılsa..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
elle_iphe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 öldükten sonra hala sağlam kalan bi yerlerim vars neden olmasın:)
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a ile c arasındayım. a ağırlıkta ama. bilmem ki. a olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 a[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Organ nakli için hastahanelerde umutla bekleyen insanları düşünüyorum, birgün biz de onlar gibi olabiliriz aslında ama canım da ağır basıyor bilmiyorum herhalde bağışlarım.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Öne çıkan mesajlar